
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 porties
Υλικά
Ricotta gevulde kippenborst
-
Parmezaanse kaas in stukken40 g
-
verse bladpeterselie15 g
-
verse munt15 g
-
citroenzeste1 el
-
ricotta koud200 g
-
zout1 tl
-
vers gemalen peper1 tl
-
kippenborsten, ontveld en ontbeend6
Tomatenrisotto
-
sjalot1
-
teentje knoflook1
-
verse bladpeterselie15 g
-
olijfolie40 g
-
risottorijst300 g
-
rijpe tomaat in 4 gesneden200 g
-
droge witte wijn60 g
-
water500 g
-
groentebouillonpasta1 volle el
-
zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
tomatenpuree20 g
-
boter30 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portie
Πρωτεΐνη
52 g
Θερμίδες
2392 kJ /
569 kcal
Λιπαρά
20 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Υδατάνθρακες
43 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Lekkere kip
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPulled pork met gestoomde broodjes
3ωρ.
Kip met warme aardappelsalade
55 λεπτ.
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Καμία βαθμολογία
Tajine van lam met abrikozen en honing
1ωρ. 30 λεπτ.
Rundsburgers met kaasvulling
40 λεπτ.
Balletjes in Spaanse saus
55 λεπτ.
Vitello tonnato
13ωρ.
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
Καμία βαθμολογία
Aromatische kipcurry
1ωρ.
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2ωρ. 10 λεπτ.
Honey BBQ Chicken
Καμία βαθμολογία
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Καμία βαθμολογία