
Συσκευές & Αξεσουάρ
Injera (pane eritreo fermentato)
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 48ωρ. 35 λεπτ.
10 pezzi
Υλικά
-
100 g di farina di mais bramata
-
70 g di farina integrale
-
400 g di acqua
-
150 g di farina tipo 00
-
5 g di lievito di birra fresco
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 pezzo
Πρωτεΐνη
3.4 g
Θερμίδες
485 kJ /
116 kcal
Λιπαρά
0.5 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Υδατάνθρακες
24.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Il giro del mondo
10 Συνταγές
Ιταλία
Ιταλία

Il giro del mondo
80 Συνταγές
Ιταλία
Ιταλία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFocaccine con pomodorini
3h 40min
Pane per la colazione con frutta secca
3h
Panini integrali alle erbe (TM6)
45min
Pane alla zucca e mandorle
5h
Chiocciole al formaggio
4h 15min
Pai Bao (pane asiatico)
5h 30min
Polka (pane francese)
5h
Pa Gialt (Pane giallo)
3h 30min
Pane contadino ai cereali
7h
Panini al latte con cioccolato
4h 40min
Panini al latte condensato
1h 15min
Focaccine con olive
3h 50min