Menü: Rohkostsalat, Forelle mit Zitronenrisotto und Marmeladeküchlein

Menü: Rohkostsalat, Forelle mit Zitronenrisotto und Marmeladeküchlein

3.8 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
2 Portionen

Υλικά

  • Ei (Größe M)
    1
  • Feinkristallzucker
    45 g
  • Öl
    60 g
  • Milch
    80 g
  • Weizenmehl, universal
    80 g
  • Natron
    ½ TL
  • Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
    ½ - 1 TL
  • Marmelade
    2 EL
  • Radieschen halbiert
    100 g
  • Äpfel entkernt, in Stücken
    100 g
  • Brokkoli in Stücken
    100 g
  • Feta in Stücken
    50 g
  • Salz und 2-3 Prisen für den Fisch
    ¾ TL
  • Senf
    1 TL
  • Essig
    10 g
  • Pinienkerne
    2 TL
  • Wasser
    750 g
  • Zwiebeln halbiert
    50 g
  • Bio-Zitrone
    1
  • Risottoreis Arborio
    90 g
  • Weißwein
    50 g
  • frische Forellenfilets, ohne Haut in Stücken
    250 g
  • frische Thymianblättchen
    ½ - 1 EL

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 1046 kcal / 4382 kJ
Πρωτεΐνη 46 g
Λιπαρά 46 g
Υδατάνθρακες 108 g
Φυτικές ίνες 9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων