Paris Brest

Paris Brest

4.3 24 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 40 λεπτ.
10 portions

Υλικά

Crème pâtissière
  • milk
    375 g
  • unsalted butter
    15 g
  • eggs
    3
  • cornflour
    75 g
  • white sugar
    30 g
Hazelnut praline paste
  • toasted hazelnuts without skins
    220 g
  • white sugar
    250 g
  • water
    1070 g
  • glucose syrup
    20 g
  • white vinegar
    50 g
Choux pastry & Hazelnut cream
  • water
    150 g
  • unsalted butter cut into pieces
    80 g
  • salt
    1 pinch
  • white sugar
    2 tsp
  • plain flour
    120 g
  • eggs
    3
  • egg lightly beaten
    1
  • pouring (whipping) cream (see Tips)
    230 g
Glaze & assembly
  • soft brown sugar
    10 g
  • icing sugar plus extra for dusting
    85 g
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • hot water (see Tips)
    25 - 30 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 544.7 kcal / 2287.7 kJ
Πρωτεΐνη 10.2 g
Λιπαρά 34.4 g
Υδατάνθρακες 51 g
Φυτικές ίνες 2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 12.8 g
Νάτριο 98.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων