
Συσκευές & Αξεσουάρ
Paris Brest
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 40 λεπτ.
10 portions
Υλικά
Crème pâtissière
-
milk375 g
-
unsalted butter15 g
-
eggs3
-
cornflour75 g
-
white sugar30 g
Hazelnut praline paste
-
toasted hazelnuts without skins220 g
-
white sugar250 g
-
water1070 g
-
glucose syrup20 g
-
white vinegar50 g
Choux pastry & Hazelnut cream
-
water150 g
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
salt1 pinch
-
white sugar2 tsp
-
plain flour120 g
-
eggs3
-
egg lightly beaten1
-
pouring (whipping) cream (see Tips)230 g
Glaze & assembly
-
soft brown sugar10 g
-
icing sugar plus extra for dusting85 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
hot water (see Tips)25 - 30 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
544.7 kcal /
2287.7 kJ
Πρωτεΐνη
10.2 g
Λιπαρά
34.4 g
Υδατάνθρακες
51 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
12.8 g
Νάτριο
98.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

How sweet it is
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChocolate pecan pie
1ωρ. 55 λεπτ.
Apple crumble meringue slice
2ωρ. 45 λεπτ.
Home-style sponge cake
2ωρ. 30 λεπτ.
Chocolate energy bars
1ωρ.
Steamed Raspberry Jam Pudding
2ωρ. 50 λεπτ.
Vanilla honey cupcakes
1ωρ. 20 λεπτ.
Two-layer chocolate cake
3ωρ. 20 λεπτ.
Baklava cheesecake
25ωρ. 45 λεπτ.
Quince crumble
1ωρ. 25 λεπτ.
Beer and chilli peanut clusters
1ωρ. 25 λεπτ.
Banana, walnut and date loaf
55 λεπτ.
Apple ginger cake with salted caramel sauce
1ωρ. 30 λεπτ.