
Συσκευές & Αξεσουάρ
Paris Brest
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 40 λεπτ.
10 portions
Υλικά
Crème pâtissière
-
milk375 g
-
unsalted butter15 g
-
eggs3
-
cornflour75 g
-
white sugar30 g
Hazelnut praline paste
-
toasted hazelnuts without skins220 g
-
white sugar250 g
-
water1070 g
-
glucose syrup20 g
-
white vinegar50 g
Choux pastry & Hazelnut cream
-
water150 g
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
salt1 pinch
-
white sugar2 tsp
-
plain flour120 g
-
eggs3
-
egg lightly beaten1
-
pouring (whipping) cream (see Tips)230 g
Glaze & assembly
-
soft brown sugar10 g
-
icing sugar plus extra for dusting85 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
hot water (see Tips)25 - 30 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
544.7 kcal /
2287.7 kJ
Πρωτεΐνη
10.2 g
Λιπαρά
34.4 g
Υδατάνθρακες
51 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
12.8 g
Νάτριο
98.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

How sweet it is
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνANZAC biscuits
40 λεπτ.
ANZAC slice
1ωρ. 40 λεπτ.
Quinoa ANZAC biscuits
1ωρ.
Gluten free ANZAC biscuits
45 λεπτ.
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50 λεπτ.
Boston Bun
2ωρ. 45 λεπτ.
Home-style sponge cake
2ωρ. 30 λεπτ.
Almond and blueberry breakfast muffins
50 λεπτ.
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50 λεπτ.
Gluten free birthday sponge cake
1ωρ. 10 λεπτ.
Afghan biscuits
25 λεπτ.
Mixed berry clafoutis
40 λεπτ.