
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten free vanilla bundt with lemon glaze
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
16 portions
Υλικά
Bundt
-
unsalted butter cut into pieces220 g
-
gluten free flour plus extra for dusting50 g
-
eggs4
-
caster sugar280 g
-
grapeseed oil1 tbsp
-
gluten free cornflour200 g
-
gluten free baking powder1 tsp
-
natural vanilla extract2 tsp
-
salt1 pinch
Lemon glaze
-
pure icing sugar150 g
-
lemon juice10 - 20 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
54.3 mg
Πρωτεΐνη
2.2 g
Θερμίδες
1214.6 kJ /
289.2 kcal
Λιπαρά
13.7 g
Φυτικές ίνες
0.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.8 g
Υδατάνθρακες
41 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Nice bundt
11 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMacadamia chocolate cookies
45 λεπτ.
ANZAC slice
1ωρ. 40 λεπτ.
Lemon meringue tarts
25ωρ. 30 λεπτ.
Apple cinnamon muffins
40 λεπτ.
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50 λεπτ.
Afghan biscuits
25 λεπτ.
Choc chunk and pomegranate oatmeal cookies
45 λεπτ.
Chocolate zucchini mini loaves
1ωρ. 30 λεπτ.
Coconut oat biscuits
45 λεπτ.
Gluten free cinnamon doughnuts
25 λεπτ.
Spiced pumpkin mini loaves with cream cheese frosting
1ωρ. 20 λεπτ.
Magic bean chocolate cake
1ωρ. 40 λεπτ.