Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten free vanilla bundt with lemon glaze
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
16 portions
Υλικά
Bundt
-
unsalted butter cut into pieces220 g
-
gluten free flour plus extra for dusting50 g
-
eggs4
-
caster sugar280 g
-
grapeseed oil1 tbsp
-
gluten free cornflour200 g
-
gluten free baking powder1 tsp
-
natural vanilla extract2 tsp
-
salt1 pinch
Lemon glaze
-
pure icing sugar150 g
-
lemon juice10 - 20 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
54.3 mg
Πρωτεΐνη
2.2 g
Θερμίδες
1214.6 kJ /
289.2 kcal
Λιπαρά
13.7 g
Φυτικές ίνες
0.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.8 g
Υδατάνθρακες
41 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Nice bundt
11 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRed velvet cake
2ωρ. 20 λεπτ.
Chocolate Basque cheesecake
2ωρ.
Three-milk cake
2ωρ.
Frangipane and apricot muffins
35 λεπτ.
Cherry and peach loaf
1ωρ. 55 λεπτ.
Lemon and elderflower ombre cake
5ωρ. 30 λεπτ.
Gingerbread
1ωρ. 30 λεπτ.
Cherry clafoutis
1ωρ. 5 λεπτ.
Pistachio cake
1ωρ. 10 λεπτ.
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27ωρ. 35 λεπτ.
S'mores cupcakes
2ωρ. 40 λεπτ.
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2ωρ. 30 λεπτ.