
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten free vanilla bundt with lemon glaze
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
16 portions
Υλικά
Bundt
-
unsalted butter cut into pieces220 g
-
gluten free flour plus extra for dusting50 g
-
eggs4
-
caster sugar280 g
-
grapeseed oil1 tbsp
-
gluten free cornflour200 g
-
gluten free baking powder1 tsp
-
natural vanilla extract2 tsp
-
salt1 pinch
Lemon glaze
-
pure icing sugar150 g
-
lemon juice10 - 20 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
289.2 kcal /
1214.6 kJ
Πρωτεΐνη
2.2 g
Λιπαρά
13.7 g
Υδατάνθρακες
41 g
Φυτικές ίνες
0.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.8 g
Νάτριο
54.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Nice bundt
11 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνANZAC biscuits
40min
ANZAC slice
1h 40min
Banana bread
1h 40min
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50min
Banana and oat mini muffins
40min
Café-style banana bread
1h 45min
ABC muffins
40min
Healthy banana bread
1h 15min
Better banana cake
45min
Quinoa ANZAC biscuits
1h
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1h 45min
Mixed berry clafoutis
40min