Walnuss-Risotto mit gebackenen Tomaten

Walnuss-Risotto mit gebackenen Tomaten

4.4 1.9K βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

Gebackene Tomaten
  • Zwiebeln halbiert
    100 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • brauner Zucker
    1 TL
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Thymian abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
    6 Zweige
  • Olivenöl
    50 g
  • Cherry-Tomaten halbiert
    400 g
Walnuss-Risotto und Fertigstellung
  • Walnusshälften
    80 g
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Olivenöl
    40 g
  • Risottoreis z. B. Carnaroli oder Arborio (12-15 Minuten Garzeit)
    320 g
  • Wasser
    800 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht vegan
    1 ½ geh. TL
    1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l), vegan
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • geriebene Zitronenschale
    1 TL

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 661 kcal / 2767 kJ
Πρωτεΐνη 11 g
Λιπαρά 36 g
Υδατάνθρακες 71 g
Φυτικές ίνες 4.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων