Kartoffel-Curry-Topf mit Kichererbsen

Kartoffel-Curry-Topf mit Kichererbsen

4.0 1.2K βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Zwiebeln halbiert
    140 g
  • Rapsöl
    10 g
  • Curry vegan
    1 ½ EL
  • Wasser
    300 g
  • Kokosmilch
    400 g
  • geriebene Zitronenschale
    1 TL
  • Salz
    1 ½ TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Kartoffeln halbiert, in Scheiben (1 cm)
    400 g
  • Zuckerschoten schräg gedrittelt
    150 g
  • Kichererbsen (400 g), mit Sud
    1 Dose
  • Koriander abgezupft
    8 Stängel

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 Portion

Πρωτεΐνη 10 g
Θερμίδες 1695 kJ / 405 kcal
Λιπαρά 23 g
Φυτικές ίνες 7.3 g
Υδατάνθρακες 35 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων