Piroggen mit Kartoffel-Quark-Füllung (Pierogi ruskie)

Piroggen mit Kartoffel-Quark-Füllung (Pierogi ruskie)

4.5 293 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ. 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 30 λεπτ.
6 Portionen

Υλικά

Füllung
  • Schichtkäse (siehe Tipp)
    500 g
  • Wasser
    550 g
  • Kartoffeln, mehligkochend in Stücken
    400 g
  • Öl
    2 EL
  • Zwiebeln (ca. 120 g), fein gewürfelt
    2
  • Salz nach Geschmack
    1 - 1 ½ TL
  • Pfeffer nach Geschmack
    ¼ - ½ TL
Teig und Fertigstellung
  • Wasser und mehr zum Kochen
    300 g
  • Öl
    30 g
  • Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
    550 g
  • Salz zum Kochen

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 Portion

Πρωτεΐνη 22 g
Θερμίδες 2253 kJ / 538 kcal
Λιπαρά 13 g
Φυτικές ίνες 5.4 g
Υδατάνθρακες 81 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων