Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)

Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)

3.0 17 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 50 λεπτ.
6 portions

Υλικά

Meringue Cloud Cakes
  • sugar
    6 oz
  • corn starch
    1 tbsp
  • egg whites
    6
  • cream of tartar
    ½ tsp
  • salt
    1 pinch
  • vanilla extract
    ½ tsp
Sabayon Crème
  • sugar
    3 oz
  • lemon thin peel only, no white pith
    1
  • egg yolks from large eggs
    4
  • white wine (Pinot Grigio)
    4 oz
  • heavy whipping cream chilled
    8 oz
  • fresh berries divided
    1 ½ cups
  • fresh basil leaves to garnish

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 434 kcal / 1816 kJ
Πρωτεΐνη 6 g
Λιπαρά 17 g
Υδατάνθρακες 61 g
Φυτικές ίνες 1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων