
Συσκευές & Αξεσουάρ
Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Meringue Cloud Cakes
-
sugar6 oz
-
corn starch1 tbsp
-
egg whites6
-
cream of tartar½ tsp
-
salt1 pinch
-
vanilla extract½ tsp
Sabayon Crème
-
sugar3 oz
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
egg yolks from large eggs4
-
white wine (Pinot Grigio)4 oz
-
heavy whipping cream chilled8 oz
-
fresh berries divided1 ½ cups
-
fresh basil leaves to garnish
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
434 kcal /
1816 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
17 g
Υδατάνθρακες
61 g
Φυτικές ίνες
1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Cook Like a Chef
12 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTiramisu
5ωρ. 20 λεπτ.
Vanilla Madeleines
1ωρ. 30 λεπτ.
Arroz con leche (Rice Pudding)
3ωρ.
Mango Ice Cream
2ωρ. 20 λεπτ.
Chocolate Cream Cheese Tart
4ωρ. 30 λεπτ.
Lemon Sorbet
8ωρ. 30 λεπτ.
Chocolate Hazelnut Fudgesicle
8ωρ. 35 λεπτ.
Chocolate Mousse
3ωρ. 20 λεπτ.
Southern Banana Pudding
4ωρ. 45 λεπτ.
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3ωρ. 30 λεπτ.
Frozen Fruit Sorbet
5 λεπτ.
Nectarine Tart with Frangipane
1ωρ.