Συσκευές & Αξεσουάρ
Bolognese classico
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
6 Portionen
Υλικά
-
Knoblauchzehe1
-
Knollensellerie in Stücken150 g
-
Möhren in Stücken150 g
-
Zwiebeln geachtelt100 g
-
Öl20 g
-
Hackfleisch, gemischt600 g
-
Rotwein150 g
-
Rinderfond200 g
-
Tomatenmark120 g
-
stückige Tomaten (400 g)1 Dose
-
Lorbeerblätter, getrocknet2
-
Salz1 ¼ TL
-
Pfeffer¾ TL
-
Zucker¾ TL
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portionen
Πρωτεΐνη
21 g
Θερμίδες
1410 kJ /
337 kcal
Λιπαρά
23 g
Φυτικές ίνες
3.6 g
Υδατάνθρακες
7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Slow Cooking mit Thermomix® TM6
25 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνScharfer Senf
30 λεπτ.
Gurken-Relish
1ωρ. 30 λεπτ.
Kräuter-Schmand-Dip
10 λεπτ.
Knoblauchcreme à la Ikors
10 λεπτ.
Tomaten-Knoblauch-Butter
20 λεπτ.
Paprika-Mandel-Marinade für Gemüse
25 λεπτ.
Olivenpesto
15 λεπτ.
Sauce Bologneser Art mit Sojabröseln
25 λεπτ.
Möhrenaufstrich
25 λεπτ.
Petersilienöl
2ωρ. 15 λεπτ.
Rauchige Whiskysauce
20 λεπτ.
Aprikosen-Knoblauch-Creme
10 λεπτ.