Συσκευές & Αξεσουάρ
三丁包子
                
                Προετοιμασία 50 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 5ωρ. 35 λεπτ.
              
              
                
                12 个
              
            Υλικά
三丁包子内馅
- 
          鸡胸肉 切小丁100 克
- 
          猪肉 切小丁100 克
- 
          盐1 茶匙
- 
          老抽¾ 茶匙
- 
          白胡椒粉1 小撮
- 
          淀粉1 茶匙
- 
          水500 - 550 克
- 
          笋 切0.5厘米小丁100 克
- 
          油3 汤匙
- 
          生抽1 茶匙
- 
          糖½ 茶匙
- 
          蚝油1 茶匙
- 
          淀粉2 汤匙
- 
          水 调和淀粉用4 汤匙
包子面皮
- 
          水150 克
- 
          干酵母粉1 茶匙
- 
          糖½ 汤匙
- 
          面粉300 克
- 
          盐1 茶匙
- 
          油 再额外准备些涂抹用1 茶匙
组合
- 
          水 蒸煮用500 克
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 个
                    Πρωτεΐνη
                    
                        9.7 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        958.7 kJ  / 
                        229.1 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        5.3 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.3 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        35.7 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        专业
                        24 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                      
                        家的味道
                        80 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                     
                     
                                     
                                    