Συσκευές & Αξεσουάρ
Focaccia mit Oliven
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Wasser350 g
-
Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt½ Würfel
-
Dinkelmehl, weiss350 g
-
Mehl250 g
-
Salz1 ½ TL
-
Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten3 ½ EL
-
Olivenöl3 EL
-
Wasser1 EL
-
Fleur de Sel½ TL
-
grüne Oliven, entsteint halbiert50 g
-
schwarze Oliven, entsteint halbiert50 g
-
rote Zwiebeln in feinen Ringen70 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
18 g
Θερμίδες
3024 kJ /
724 kcal
Λιπαρά
26 g
Υδατάνθρακες
100 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Betty Bossi Mix - Sommer 2019
10 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBerner Zopf
1ωρ. 45 λεπτ.
6-Strang-Butterzopf
2ωρ. 35 λεπτ.
Hefezopf
2ωρ. 20 λεπτ.
Brioche
9ωρ. 30 λεπτ.
Gedämpfte Chorizo-Brötchen aus dem Nester
2ωρ.
Pita Brote
1ωρ. 35 λεπτ.
Original Bagel
9ωρ. 30 λεπτ.
Cuchaule (Freiburger Safranbrot)
2ωρ. 30 λεπτ.
Ruchbrot aus der Cakeform
3ωρ. 40 λεπτ.
Dinkel Bürli
26ωρ. 30 λεπτ.
Grissini
2ωρ.
Toastbrot
3ωρ.