
Συσκευές & Αξεσουάρ
Crispy Aubergine on Creamy Kohlrabi
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
aubergine (approx. 250 g), sliced in rounds (5 mm)1
-
sugar1 tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
fresh dill leaves only½ bunch
-
tortilla chips vegan100 g
-
water600 g
-
vegetable stock paste, homemade vegan (see tip)1 heaped tsp
-
kohlrabi diced (1 cm)400 g
-
plain flour4 Tbsp
-
cornflour2 Tbsp
-
vegan cream cheese100 g
-
agave syrup1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
sunflower oil for frying
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
333 kcal /
1390 kJ
Πρωτεΐνη
7 g
Λιπαρά
16 g
Υδατάνθρακες
39 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSicilian Caponata - Caponata siciliana
30 Min
Brown Rice Salad with Trout
35 Min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 Min
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1 Std. 25 Min
Vegetable Salad in Varoma (Sałatka jarzynowa na Varomie)
50 Min
Spanish Tortilla
1 Std.
Steamed Potato Tortilla (TM5)
Keine Bewertungen
Lemongrass Beef Salad
30 Min
Pea and Lardo Soup
1 Std. 5 Min
Fish and Avocado Loaf
2 Std.
Seafood Soup with Gluten-free Bread
3 Std. 30 Min
Vegan Spanish Omelette
40 Min