Συσκευές & Αξεσουάρ
鹹焦糖冰淇淋
                
                Προετοιμασία 25 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 14ωρ.
              
              
                
                8 人份
              
            Υλικά
鹹焦糖醬
- 
          250 克 紅糖糖250 克
- 
          鮮奶油 (脂肪含量約30%)200 克
- 
          奶油 (冷藏),整塊30 克
- 
          水1030 克
- 
          檸檬汁1 茶匙
- 
          鹽1 茶匙
- 
          白醋50 克
冰淇淋
- 
          香草豆莢½ 枝
- 
          全脂牛奶600 克
- 
          鮮奶油 (脂肪含量約30%)200 克
- 
          糖30 克
- 
          蛋黃6 顆
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        7 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        2034 kJ  / 
                        486 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        33 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        40 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        極智烹飪 TM7
                        200 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                      
                        美善品美味秘密
                        157 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                      
                        餐桌總有多的位置
                        29 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                     
                     
                     
                        
                       
                                    