Basic Vegetable Soup

Basic Vegetable Soup

4.5 32 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • olive oil
    ½ - 1 oz
  • mixed onions, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks) cut in pieces (¾ in.)
    3 ½ - 5 oz
  • fresh mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (¾ in.)
    12 - 14 oz
  • frozen mixed vegetables (προαιρετικό πεδίο)
    2 oz
    2 oz frozen green peas
  • water
    25 - 28 oz
  • vegetable stock paste
    1 tsp
    1 vegetable stock cube
  • salt to taste
    1 tsp
    1 tbsp soy sauce, to taste
  • dried soup pasta e.g. ditalini or macaroni
    3 oz

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 185.8 kcal / 777.4 kJ
Πρωτεΐνη 6 g
Λιπαρά 6 g
Υδατάνθρακες 27.3 g
Φυτικές ίνες 4.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.9 g
Νάτριο 852.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων