Συσκευές & Αξεσουάρ
Basic Vegetable Soup
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
olive oil½ - 1 oz
-
mixed onions, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks) cut in pieces (¾ in.)3 ½ - 5 oz
-
fresh mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (¾ in.)12 - 14 oz
-
2 oz frozen green peasfrozen mixed vegetables (προαιρετικό πεδίο)2 oz
-
water25 - 28 oz
-
1 vegetable stock cubevegetable stock paste1 tsp
-
1 tbsp soy sauce, to tastesalt to taste1 tsp
-
dried soup pasta e.g. ditalini or macaroni3 oz
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
852.1 mg
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
777.4 kJ /
185.8 kcal
Λιπαρά
6 g
Φυτικές ίνες
4.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.9 g
Υδατάνθρακες
27.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Simple Ideas
179 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon Miso Soup
30min
Chicken Noodle Soup
50min
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Asparagus Cream Soup
25min
Leek and Potato Soup
40min
Gazpacho
1h 15min
Minestrone
45min
Creamy Tomato Soup
30min
Vegetable Soup
35min
Vegan Oyster Mushroom Soup
Nessuna valutazione
Salmorejo (Cold Tomato Soup)
35min