 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
墨西哥慢炖猪肉
                
                Προετοιμασία 30 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
              
              
                
                6 人份
              
            Υλικά
- 
          橄榄油40 克
- 
          猪肉块,去筋 去骨,切块(6x4厘米)600 克
- 
          盐½ 茶匙
- 
          胡椒粉2 小撮
- 
          洋葱 切块150 克
- 
          熟番茄 切碎200 克
- 
          1 - 2 支 新鲜辣椒, ,去籽,切段罐装墨西哥辣椒(jalapeño)20 - 30 克
- 
          红甜椒 切2厘米块120 克
- 
          青椒 切2厘米块120 克
- 
          黑豆,罐装 沥干250 克
- 
          番茄泥30 克
- 
          水100 克
- 
          ½ 块 鸡肉高汤块(每块溶于0.5升水)鸡肉高汤酱½ 茶匙
- 
          玉米薄饼6 片
- 
          新鲜香菜叶4 汤匙
- 
          酸奶油100 克
- 
          牛油果2 颗
- 
          青柠 切块1 颗
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        29 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1875 kJ  / 
                        446 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        23 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        8.2 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        25 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        灵感每一刻
                        167 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                      
                        高温专辑
                        37 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                    