 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
奶油蘑菇烩牛肉
                
                Προετοιμασία 25 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          橄榄油40 克
- 
          菲力牛排 切长条(1x1x4厘米)600 克
- 
          盐1 茶匙
- 
          现磨胡椒粉2 小撮
- 
          洋葱 切块100 克
- 
          蒜头1 瓣
- 
          新鲜综合菇类 切块250 克
- 
          水30 克
- 
          玉米淀粉10 克
- 
          ½ 块 肉高汤块(每块溶于0.5升水)肉高汤酱½ 茶匙
- 
          英式芥末酱 或其它口味较重的芥末酱1 茶匙
- 
          稀奶油200 克
- 
          酸黄瓜 (προαιρετικό πεδίο) 切条50 克
- 
          欧芹叶 切碎,装饰用
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        36 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1871 kJ  / 
                        449 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        31 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.9 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        6 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        灵感每一刻
                        167 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                      
                        高温专辑
                        37 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                    