
Συσκευές & Αξεσουάρ
奶油蘑菇烩牛肉
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 人份
Υλικά
-
橄榄油40 克
-
菲力牛排 ,切长条(1x1x4厘米)600 克
-
盐1 茶匙
-
现磨胡椒粉2 小撮
-
洋葱 ,切块100 克
-
蒜头1 瓣
-
新鲜综合菇类 ,切块250 克
-
水30 克
-
玉米淀粉10 克
-
肉高汤酱½ 茶匙
-
英式芥末酱 或其它口味较重的芥末酱1 茶匙
-
稀奶油200 克
-
酸黄瓜 (προαιρετικό πεδίο) ,切条50 克
-
欧芹叶 ,切碎,装饰用
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
449 kcal /
1871 kJ
Πρωτεΐνη
36 g
Λιπαρά
31 g
Υδατάνθρακες
6 g
Φυτικές ίνες
1.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

灵感每一刻
167 Συνταγές
Κίνα
Κίνα

高温专辑
37 Συνταγές
Κίνα
Κίνα