 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
牛肉派
                
                Προετοιμασία 30 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
啤酒炖牛肉
- 
          橄榄油40 克
- 
          牛肉 (炖煮用),切2厘米块600 克
- 
          盐1 茶匙
- 
          胡椒粉2 小撮
- 
          洋葱 切块150 克
- 
          玉米淀粉15 克
- 
          水250 克
- 
          京葱 切段150 克
- 
          黑啤,任何品种330 克
- 
          新鲜百里香叶1 茶匙
- 
          辣酱油1 汤匙
- 
          ½ 块 肉高汤块(每块溶于0.5升水)肉高汤酱½ 茶匙
派皮
- 
          面粉150 克
- 
          黄油 冷藏,切小块65 克
- 
          鸡蛋(约53-63克)1 颗
- 
          盐½ 茶匙
- 
          蛋黄 略微打散,涂抹用1 颗
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        39 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        2711 kJ  / 
                        647 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        35 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        3.3 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        36 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        灵感每一刻
                        167 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                      
                        高温专辑
                        37 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                    