
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pane di segale vallesano
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 10ωρ.
16 fette
Υλικά
Lievitino
-
200 g di semi di segale
-
125 g di acqua
-
⅛ di cubetto di lievito fresco (circa 5 g)
Impasto e finitura
-
400 g di semi di segale
-
250 g di acqua
-
⅓ di cubetto di lievito fresco (circa 15 g)
-
10 g di sale
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 fetta
Πρωτεΐνη
4 g
Θερμίδες
516 kJ /
123 kcal
Λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
23 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Buon appetito Svizzera!
96 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία

Cuocere il pane con Thermomix® Sensor
25 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBabka salata al salmone affumicato
4ωρ.
Bagel originale
Καμία βαθμολογία
Cuchaule (Pane allo zafferano)
Καμία βαθμολογία
Panini al pesto a vapore
Καμία βαθμολογία
Pane bigio in cassetta
Καμία βαθμολογία
Pane dolce con pere e noci
Καμία βαθμολογία
Grissini
Καμία βαθμολογία
Pan Brioche
5ωρ.
Baguette
3ωρ. 45 λεπτ.
Pane rustico
2ωρ.
Piadina romagnola
15 λεπτ.
Pane per toast
3ωρ.