Pannacotta au chocolat en deux textures

Pannacotta au chocolat en deux textures

4.4 192 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 20 λεπτ.
6 portions

Υλικά

La pannacotta au chocolat au lait
  • feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un peu d'eau froide
    2
  • de lait
    120 g
  • de chocolat au lait détaillé en morceaux
    70 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    130 g
La mousse au chocolat noir
  • de sucre en poudre
    25 g
  • de chocolat noir 50% de cacao détaillé en morceaux
    100 g
  • de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
    50 g
  • œufs
    2
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 218.5 kcal / 909.2 kJ
Πρωτεΐνη 5.2 g
Λιπαρά 16.3 g
Υδατάνθρακες 12.8 g
Φυτικές ίνες 0.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων