
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pane tipo ciabatta
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
1 pezzo
Υλικά
Preimpasto per pane
-
di lievito fresco (2.5 g)⅛ g
-
di acqua250 g
-
di farina manitoba500 g
Impasto del pane
-
di acqua130 g
-
di sale15 g
-
di olio extravergine di oliva25 g
-
di sciroppo di malto d'orzo5 g
-
di farina di semola di grano duro + q.b.50 g
Διατροφή ανά 1 porzione
Θερμίδες
571 kcal /
2389 kJ
Πρωτεΐνη
17.2 g
Λιπαρά
7.6 g
Υδατάνθρακες
115.7 g
Φυτικές ίνες
5.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Cuocere il pane con Thermomix® Sensor
25 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία

Idee gustose
156 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBagel originale
Καμία βαθμολογία
Panini pita
Καμία βαθμολογία
Cuchaule (Pane allo zafferano)
Καμία βαθμολογία
Panini di San Gallo
Καμία βαθμολογία
Panini al pesto a vapore
Καμία βαθμολογία
Pane dolce con pere e noci
Καμία βαθμολογία
Pane vodese con croce
13ωρ. 30 λεπτ.
Pan Brioche
5ωρ.
Pane al latte
2ωρ. 20 λεπτ.
Baguette
3ωρ. 45 λεπτ.
Pane rustico
2ωρ.
Pane alle olive
2ωρ. 20 λεπτ.