
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pan Brioche
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ.
16 fette
Υλικά
-
20 g di latte
-
20 g di lievito fresco sbriciolato
-
350 g di farina manitoba + q.b.
-
4 uova
-
60 - 100 g di zucchero
-
1 cucchiaino di sale
-
170 g di burro a pezzi + q.b.
-
1 tuorlo d'uovo leggermente sbattuto
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 fetta
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
836 kJ /
200 kcal
Λιπαρά
11 g
Φυτικές ίνες
1 g
Υδατάνθρακες
20 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBabka salata al salmone affumicato
4ωρ.
Bagel originale
Καμία βαθμολογία
Cuchaule (Pane allo zafferano)
Καμία βαθμολογία
Panini al pesto a vapore
Καμία βαθμολογία
Pane bigio in cassetta
Καμία βαθμολογία
Pane dolce con pere e noci
Καμία βαθμολογία
Grissini
Καμία βαθμολογία
Pan Brioche
5ωρ.
Baguette
3ωρ. 45 λεπτ.
Pane rustico
2ωρ.
Piadina romagnola
15 λεπτ.
Pane per toast
3ωρ.