
Συσκευές & Αξεσουάρ
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porties
Υλικά
-
olijfolie80 g
-
sojasaus50 g
-
fijne suiker½ tl
-
citroen het liefst biologisch, geraspte zeste en sap1
-
verse zalmfilets zonder vel (à 150-180 g)4
-
verse gember (προαιρετικό πεδίο) geschild, in plakjes5 - 10 g
-
teentje knoflook1
-
sjalot gesnipperd100 g
-
prei alleen het witte gedeelte, in ringen100 g
-
bleekselderij in stukken100 g
-
bevroren doperwten350 g
-
water450 g
-
zout2 tl
-
aardappelen in stukken (1 cm)250 g
-
broccoliroosjes400 g
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
room om te koken, ong. 18% vet, naar smaak50 - 100 g
Διατροφή ανά 1 porties
Θερμίδες
713 kcal /
2984 kJ
Πρωτεΐνη
44 g
Λιπαρά
44 g
Υδατάνθρακες
30 g
Φυτικές ίνες
10.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Het Basiskookboek
133 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνZalm in korst met citroen risotto
45 λεπτ.
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1ωρ. 20 λεπτ.
Zalm met rijst en champignons
Καμία βαθμολογία
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Καμία βαθμολογία
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
Καμία βαθμολογία
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Καμία βαθμολογία
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Καμία βαθμολογία
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
Καμία βαθμολογία
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
Καμία βαθμολογία
Paëlla
50 λεπτ.
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Καμία βαθμολογία
Inktvis "à Lagareiro"
Καμία βαθμολογία