Tarte au chou romanesco et roquefort

Tarte au chou romanesco et roquefort

4.5 26 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
6 portions

Υλικά

La pâte feuilletée
  • de beurre doux préalablement congelé en morceaux
    150 g
  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    150 g
  • de sel
    1 pincée
  • d'eau froide
    75 g
La garniture
  • d'eau
    400 g
  • de chou romanesco détaillé en petits bouquets
    400 g
  • le jus d'un citron jaune
  • gousses d'ail
    2
  • de ciboulette fraîche ciselés
    3 - 4 brins
  • œufs
    5
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    300 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • de roquefort coupé en morceaux
    200 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 717 kcal / 2977 kJ
Πρωτεΐνη 18 g
Λιπαρά 59 g
Υδατάνθρακες 27 g
Φυτικές ίνες 3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων