Panna cotta con salsa al caramello

Panna cotta con salsa al caramello

4.3 87 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 20 λεπτ.
12 porzioni

Υλικά

Panna cotta
  • 750 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 100 g di latte
  • 100 g di zucchero
  • 1 stecca di vaniglia i semini
  • 15 g di gelatina in fogli ammollata in 75 g di acqua fredda
Salsa al caramello
  • 250 g di zucchero
    250 g di zucchero grezzo
  • 200 - 250 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 1030 g di acqua
  • 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60 x 40 mm)
  • 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
  • 1 cucchiaio di aceto

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 71.5 kcal / 299.2 kJ
Πρωτεΐνη 2.5 g
Λιπαρά 92.9 g
Υδατάνθρακες 9.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων