Pavlova ai frutti di bosco

4.6 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 30 λεπτ.
12 porzioni

Υλικά

Coulis di lamponi
  • di lamponi freschi o congelati
    200 g
  • di zucchero
    100 g
  • di succo di limone
    20 g
Pavlova
  • di zucchero
    330 g
  • di albumi (circa 8 albumi), a temperatura ambiente
    250 g
  • di cremor tartaro
    1 pizzico
  • di aceto bianco
    1 cucchiaino
  • di estratto di vaniglia naturale
    1 cucchiaino
  • di amido di mais (maizena)
    2 cucchiai
Crema al lampone
  • di panna (35% di grassi) fredda
    600 g
  • di lamponi freschi (vedere varianti)
    20 g
Terminare la preparazione
  • di frutti di bosco, misti, freschi (vedere varianti)
    500 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 345 kcal / 1451 kJ
Πρωτεΐνη 4 g
Λιπαρά 18 g
Υδατάνθρακες 43 g
Φυτικές ίνες 3 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.4 g
Νάτριο 90.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων