
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spinach and Olive Focaccia
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
extra virgin olive oil divided, plus extra to serve4 oz
-
pitted Sicilian green olives halved, plus 2 oz olive juice3 - 4 oz
-
water13 ½ oz
-
fresh baby spinach de-stemmed5 oz
-
bread flour22 oz
-
active dry yeast5 tsp
-
salt1 tsp
-
sugar1 pinch
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
sea salt flakes1 heaping tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
582.9 kcal /
2438.6 kJ
Πρωτεΐνη
14.5 g
Λιπαρά
23.2 g
Υδατάνθρακες
78.9 g
Φυτικές ίνες
4.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.8 g
Νάτριο
1101.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Painted Green
14 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCheese Crackers
2 Std. 30 Min
Quiche Lorraine
50 Min
Buckwheat Crêpes
45 Min
Hot Dogs in a Blanket
1 Std. 40 Min
Rye Bread
6 Std. 5 Min
Focaccia with Caramelized Carrots
1 Std. 50 Min
Mushroom Spinach Phyllo Cups
1 Std. 10 Min
Herb Leek Phyllo Triangles
1 Std. 20 Min
Muffin Pan Lasagnas
1 Std.
Fruit and Nut Bread
2 Std. 30 Min
Grilled Cheese with Mushrooms on Cracked Wheat Bread
2 Std. 10 Min
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
1 Std. 10 Min