
Συσκευές & Αξεσουάρ
Vichyssoise de espargos
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 doses
Υλικά
-
espargos verdes320 g
-
manteiga50 g
-
alho-francês cortado em rodelas400 g
-
batata cortada em pedaços150 g
-
água1000 g
-
caldo de legumes caseiro1 c. chá de
-
Iogurte grego (προαιρετικό πεδίο) q.b. p/ guarnecer
-
limão (προαιρετικό πεδίο) só a raspa p/ guarnecer½
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 dose
Νάτριο
23.6 mg
Πρωτεΐνη
2.8 g
Θερμίδες
545.4 kJ /
130.4 kcal
Λιπαρά
7 g
Φυτικές ίνες
2.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.3 g
Υδατάνθρακες
15.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Revista Maio 2019
26 Συνταγές
Πορτογαλία
Πορτογαλία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSopa de couve-flor e alho assados
1ωρ. 10 λεπτ.
Sopa de brócolos e gorgonzola com croutons integrais
40 λεπτ.
2 purés de legumes - introdução da curgete e do chuchu
30 λεπτ.
Canja cremosa
50 λεπτ.
Creme de chuchu e funcho
40 λεπτ.
Creme de batata com ovo cozido
40 λεπτ.
Ramen coreano com tofu
50 λεπτ.
Sopa de milho
50 λεπτ.
Creme de canónigos
25 λεπτ.
Sopa fria de curgete e parmesão
1ωρ.
Creme de agrião e ervilhas
45 λεπτ.
Creme de couve-flor, caril e leite de coco
50 λεπτ.