Tagliatelle aux cèpes

Tagliatelle aux cèpes

4.6 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions

Υλικά

  • de persil frais les feuilles uniquement
    20 g
  • gousse d'ail
    1
  • d'huile d'olive extra vierge
    50 g
  • de cèpes frais en lamelles,
    100 g
    30 g de cèpes séchés, réhydratés dans de l'eau chaude pendant 20 min et égouttés
  • de champignons frais variés, en lamelles si nécessaire
    100 g
  • de sel selon vos goûts
    1 ¼ c. à café
  • d'eau
    1200 g
  • de pâtes sèches longues, type tagliatelle
    300 g
  • de poivre noir, fraîchement moulu selon vos goûts
    1 - 2 pincées

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 396 kcal / 1659 kJ
Πρωτεΐνη 11 g
Λιπαρά 13 g
Υδατάνθρακες 54 g
Φυτικές ίνες 5.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων