Συσκευές & Αξεσουάρ
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Butter in Stücken200 g
-
Zitronensaft½ EL
-
Weißwein40 g
-
Salz¼ - ½ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Eigelb4
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
3 g
Θερμίδες
1896 kJ /
453 kcal
Λιπαρά
48 g
Φυτικές ίνες
0 g
Υδατάνθρακες
0 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Kochen hat Saison
89 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Kochen hat Saison
89 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνScharfer Senf
30 λεπτ.
Gurken-Relish
1ωρ. 30 λεπτ.
Kräuter-Schmand-Dip
10 λεπτ.
Knoblauchcreme à la Ikors
10 λεπτ.
Tomaten-Knoblauch-Butter
20 λεπτ.
Paprika-Mandel-Marinade für Gemüse
25 λεπτ.
Olivenpesto
15 λεπτ.
Sauce Bologneser Art mit Sojabröseln
25 λεπτ.
Möhrenaufstrich
25 λεπτ.
Petersilienöl
2ωρ. 15 λεπτ.
Rauchige Whiskysauce
20 λεπτ.
Aprikosen-Knoblauch-Creme
10 λεπτ.