
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bärlauchknödel mit Tomatensugo
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 Portion
Υλικά
-
altbackene Brötchen in Stücken2
-
Bärlauchblätter, frisch ohne Stiele40 g
-
Schalotten100 g
-
Butter20 g
-
körniger Frischkäse200 g
-
Paniermehl30 g
-
Eier3
-
Speisestärke2 EL
-
Salz2 TL
-
Pfeffer1 TL
-
stückige Tomaten (à 400 g)2 Dosen
-
Zucker2 TL
-
Worcester-Sauce2 Spritzer
-
Wasser200 g
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
288 kcal /
1203 kJ
Πρωτεΐνη
16 g
Λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
32 g
Φυτικές ίνες
3.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Bärlauch
12 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSchwarzmeer-Fondue - Muhlama
20 λεπτ.
Bananen-Schoko-Pancakes
35 λεπτ.
Focaccia mit Kirschtomaten
2ωρ. 45 λεπτ.
Original Neapolitanische Pizza
9ωρ.
Vegane Mantı
3ωρ. 45 λεπτ.
Spargel vom Blech mit Joghurt-Hollandaise
1ωρ. 45 λεπτ.
Ratatouille-Lasagne
1ωρ. 30 λεπτ.
Spargel und Kartoffeln
50 λεπτ.
Poğaça - türkische Teigtaschen
2ωρ. 40 λεπτ.
Aloo Gobi (Bombay-Kartoffeln mit Blumenkohl)
50 λεπτ.
Spargel und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50 λεπτ.
Eier-Curry
45 λεπτ.