
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bärlauchknödel mit Tomatensugo
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 Portion
Υλικά
-
altbackene Brötchen in Stücken2
-
Bärlauchblätter, frisch ohne Stiele40 g
-
Schalotten100 g
-
Butter20 g
-
körniger Frischkäse200 g
-
Paniermehl30 g
-
Eier3
-
Speisestärke2 EL
-
Salz2 TL
-
Pfeffer1 TL
-
stückige Tomaten (à 400 g)2 Dosen
-
Zucker2 TL
-
Worcester-Sauce2 Spritzer
-
Wasser200 g
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
288 kcal /
1203 kJ
Πρωτεΐνη
16 g
Λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
32 g
Φυτικές ίνες
3.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Bärlauch
12 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKartoffel-Paprika-Gulasch
45min
Gemüse-Korma
50min
Kartoffel-Curry-Topf mit Kichererbsen
30min
4-Käse-Pizza
3h 50min
Zucchini-Tomaten-Auflauf
45min
Gebratene Mie-Nudeln mit Gemüse
30min
Reis mit Wokgemüse und Erdnuss-Sauce
30min
Apfel-Hefe-Küchlein (Racuchy z jabłkami)
50min
Gemüse-Saté-Bowl
1h
Grünes Gemüsecurry
50min
Graupeneintopf mit Parmesan-Crackern
1h 10min
Veggie-Cheeseburger-Rolle
45min