Jabłka pod kruszonką

Jabłka pod kruszonką

4.8 2.3K βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
6 porcji

Υλικά

  • masła plus dodatkowa ilość do natłuszczenia
    70 g
  • jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki
    500 g
  • cynamonu, mielonego
    1 ½ łyżeczki
  • cukru trzcinowego, nierafinowanego
    70 g
    70 g cukru
  • płatków owsianych
    70 g
  • mąki pszennej pełnoziarnistej
    70 g
    70 g mąki pszennej

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 260.8 kcal / 1091.1 kJ
Πρωτεΐνη 3.6 g
Λιπαρά 10.6 g
Υδατάνθρακες 40.1 g
Φυτικές ίνες 3.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.2 g
Νάτριο 5.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων