
Συσκευές & Αξεσουάρ
Jabłka pod kruszonką
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
6 porcji
Υλικά
-
masła plus dodatkowa ilość do natłuszczenia70 g
-
jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki500 g
-
cynamonu, mielonego1 ½ łyżeczki
-
cukru trzcinowego, nierafinowanego70 g
-
płatków owsianych70 g
-
mąki pszennej pełnoziarnistej70 g
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
260.8 kcal /
1091.1 kJ
Πρωτεΐνη
3.6 g
Λιπαρά
10.6 g
Υδατάνθρακες
40.1 g
Φυτικές ίνες
3.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.2 g
Νάτριο
5.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

PRZEBOJOWE PARTY
8 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKrem maślany na bazie bezy szwajcarskiej
20min
Ciasto z truskawkami
8h 30min
Truskawkowa chmurka w pucharkach
3h
Sernik na zimno z galaretką i morelami
8h
Sernik na zimno z owocami w galaretce
9h 10min
Sernikowy tort lodowy z truskawkami
9h 10min
Sernik z mascarpone na zimno (bez cukru)
4h 30min
Limonkowy sernik na zimno
6h 45min
Tiramisu truskawkowe
3h 35min
Galette z borówkami
1h 25min
Tęczowy deser z galaretek
3h 45min
Jogurtowy sernik z kawą zbożową na zimno
6h 30min