Focaccia alle olive

Focaccia alle olive

4.0 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • 3 ½ cucchiaio di olio di oliva + q.b. per ungereq
  • 350 g di acqua
  • ½ cubetto di lievito di birra fresco (circa 20 g), sbriciolato
  • 350 g di farina di farro bianca
  • 250 g di farina per pane
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 6 ½ cucchiaio di olio di oliva
  • 1 cucchiaio di acqua
  • ½ cucchiaino di fior di sale
  • 50 g di olive verdi, denocciolate tagliate a metà
  • 50 g di olive nere, denocciolate tagliate a metà
  • 70 g di cipolle rosse a rondelle sottili

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 724 kcal / 3024 kJ
Πρωτεΐνη 18 g
Λιπαρά 26 g
Υδατάνθρακες 100 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων