Torta russa di Verona

Torta russa di Verona

4.5 28 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
10 porzioni

Υλικά

Pasta sfoglia
  • di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
    200 g
  • di acqua fredda
    90 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di farina tipo 00
    200 g
Ripieno
  • di zucchero
    80 g
  • uova
    3
  • di mandorle pelate
    50 g
  • di amaretti duri a pezzi
    100 g
  • fialetta di aroma di mandorla
    ½
  • di farina tipo 00
    50 g
  • di lievito in polvere per dolci (16 g)
    1 bustina
  • fialetta di aroma al Rum
    1
  • di amido di mais (maizena)
    50 g
  • di burro a pezzi
    90 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 498.1 kcal / 2085.4 kJ
Πρωτεΐνη 7.9 g
Λιπαρά 29.4 g
Υδατάνθρακες 53.8 g
Φυτικές ίνες 0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 15.4 g
Νάτριο 40.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων