
Συσκευές & Αξεσουάρ
Eton Mess z rabarbarem
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 5 λεπτ.
6 porcji
Υλικά
-
rabarbaru pokrojonego na 3 cm kawałki600 g
-
cukru100 - 120 g
-
skrobi ziemniaczanej20 g
-
wody40 g
-
bez połamanych na 2-3 cm kawałki, plus dodatkowa ilość do dekoracji100 g
-
śmietany, min. 30% tłuszczu dobrej jakości, mocno schłodzonej, prosto z lodówki500 g
-
mięta, świeża tylko liście, ilość do dekoracji
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
483.2 kcal /
2022.9 kJ
Πρωτεΐνη
4.7 g
Λιπαρά
25 g
Υδατάνθρακες
62.5 g
Φυτικές ίνες
3.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
14.8 g
Νάτριο
70.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

WIOSNA Z URZĄDZENIEM THERMOMIX® cz. II
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνNocna owsianka jogurtowa z owocami
8h 10min
Pudding chia z bananem i granatem
3h 10min
Deser z gotowanych jabłek z orzechami i miodem
20min
Trzykolorowe mrożone smoothie z mango, truskawkami i ananasem
15min
Kisiel
10min
Jogurtowe lody śliwkowe z cynamonem
20min
Deser owocowy z jogurtem naturalnym i domową granolą
1h 20min
Mleczne cukierki
2h 5min
Kokosowe miniserniczki
50min
Deser z solonym karmelem
1h
Deser z płynną białą czekoladą
3h
Deser czekoladowy z biszkoptami
6h 20min