
Συσκευές & Αξεσουάρ
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
celeriac peeled, cut in pieces (3 cm)600 g
-
onions quartered200 g
-
olive oil30 g
-
garlic cloves3
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
potatoes peeled, cut in pieces (3 cm)150 g
-
water depending on desired consistency700 - 800 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
blanched hazelnuts150 g
-
soy cream100 g
-
truffle oil3 Tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
531 mg
Πρωτεΐνη
7 g
Θερμίδες
1514 kJ /
366 kcal
Λιπαρά
31 g
Κορεσμένα λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
12 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

A Very Thermomix® Christmas
63 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPea and Mint Soup (TM5)
20min
Carrot and Ginger Soup
5min
Ravioli Broth with Beef
30min
Vegan Oyster Mushroom Soup
Ninguna valoración
Salmorejo
30min
Curried Parsnip and Apple Soup
30min
Chicken and Sweetcorn Soup with Herby Dumplings
1h 30min
Sweet Potato and Courgette Soup
25min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45min
Mulligatawny Soup
35min
Egusi Stew
1h 30min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min