
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
red onions quartered150 g
-
garlic clove1
-
carrots cut in pieces150 g
-
swede cut in pieces120 g
-
red peppers cut in pieces300 g
-
olive oil plus extra for serving30 g
-
ground cumin1 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
harissa paste1 Tbsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
red split lentils rinsed180 g
-
vegetable stock900 g
Διατροφή ανά 1 portions
Θερμίδες
201 kcal /
842 kJ
Πρωτεΐνη
8.7 g
Λιπαρά
6.6 g
Υδατάνθρακες
26.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

SPRINGTIME SOUPS
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνItalian Sausage and Orzo Soup
35 λεπτ.
Baby-friendly Butternut and Sage Soup
40 λεπτ.
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 λεπτ.
Spring Vegetable Soup
35 λεπτ.
Creamy tomato soup
30 λεπτ.
Carrot and Ginger Soup
5 λεπτ.
Reuben's Stew
5 λεπτ.
Ravioli Broth with Beef
30 λεπτ.
Vegan Oyster Mushroom Soup
Καμία βαθμολογία
Curried Parsnip and Apple Soup
30 λεπτ.
Egusi Stew
1ωρ. 30 λεπτ.
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 λεπτ.