
Συσκευές & Αξεσουάρ
雪菜春笋炒牛里脊
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
生抽1 茶匙
-
牛里脊 切薄片150 克
-
糖¼ 茶匙
-
老抽¼ 茶匙
-
雪菜 选青雪菜,切末,水里浸泡20分钟沥干60 克
-
油30 克
-
蒜头 切片1 瓣
-
新鲜红辣椒 切片1 根
-
芹菜 切段60 克
-
笋 切片70 克
-
新鲜白蘑菇 切片80 克
-
葱 切段2 根
-
盐 根据个人口味调节1 小撮
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
128.5 mg
Πρωτεΐνη
21.3 g
Θερμίδες
1255 kJ /
300 kcal
Λιπαρά
17.1 g
Φυτικές ίνες
5.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.8 g
Υδατάνθρακες
18.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

牛肉诱惑
10 Συνταγές
Κίνα
Κίνα