Empadinhas de tomate e manjericão

Empadinhas de tomate e manjericão

4.5 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
30 unidades

Υλικά

Massa
  • farinha tipo 65
    300 g
  • manteiga fria cortada em cubos pequenos
    100 g
  • banha
    30 g
  • natas
    70 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • limão só a raspa
    ½
  • açúcar
    ½ c. chá de
  • folhas de manjericão
    10
Recheio
  • folhas de manjericão
    15
  • azeite
    30 g
  • chalota
    50 g
  • alho-francês cortado às rodelas
    100 g
  • tomate-cereja cortado em metades
    100 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • queijo-creme
    50 g
  • ovo batido p/ pincelar
    1
  • Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar

Διατροφή ανά 1 unidade

Θερμίδες 97 kcal / 0 kJ
Πρωτεΐνη 1 g
Λιπαρά 6 g
Υδατάνθρακες 9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων