Pão Italiano com biga

Pão Italiano com biga

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 24ωρ.
4 doses

Υλικά

Biga
  • água
    90 g
  • fermento de padeiro fresco
    1 g
  • farinha tipo 65
    180 g
Massa
  • farinha tipo 65
    150 g
  • água
    150 g
  • fermento de padeiro fresco
    2 g
  • sal
    6 g
  • Azeite q.b. p/ untar
  • água fria
    300 g

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 dose

Νάτριο 588.8 mg
Πρωτεΐνη 10.2 g
Θερμίδες 1256.3 kJ / 300.3 kcal
Λιπαρά 1.5 g
Φυτικές ίνες 2.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.2 g
Υδατάνθρακες 60.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων