Συσκευές & Αξεσουάρ
Konfitüre mit Gelierzucker
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
3 Einmachgläser
Υλικά
-
Früchte, gemischt (z.B. Aprikosen, Kirschen, Beeren, Rhabarber, Pflaumen, etc.), frisch, ggf. entkernt, in Stücken1000 g
-
Gelierzucker 2:1500 g
-
Zitronensäure (προαιρετικό πεδίο)1 Päckchen
-
neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp1 TL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Einmachglas
Πρωτεΐνη
3 g
Θερμίδες
3468 kJ /
819 kcal
Λιπαρά
1 g
Φυτικές ίνες
8.3 g
Υδατάνθρακες
194 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Eifach. Sälber. Gmacht.
203 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Lebensmittel retten mit Thermomix®
20 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLemon Curd
1ωρ.
Heidelbeer Konfitüre
45 λεπτ.
Erdnussbutter
5 λεπτ.
Caramelsirup
35 λεπτ.
Vanillesauce
15 λεπτ.
Sommerfrüchte-Crumble mit Vanillesauce
1ωρ. 10 λεπτ.
Aprikosen-Curd
35 λεπτ.
Aprikosen Konfitüre
45 λεπτ.
Zwetschgen Konfitüre
45 λεπτ.
Pfirsich-Bananen Konfitüre
50 λεπτ.
Himbeer-Zitronen Gelee
45 λεπτ.
Rhabarber-Erdbeer Konfitüre
55 λεπτ.