
Συσκευές & Αξεσουάρ
Konfitüre mit Gelierzucker
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
3 Einmachgläser
Υλικά
-
Früchte, gemischt (z.B. Aprikosen, Kirschen, Beeren, Rhabarber, Pflaumen, etc.), frisch, ggf. entkernt, in Stücken1000 g
-
Gelierzucker 2:1500 g
-
Zitronensäure (προαιρετικό πεδίο)1 Päckchen
-
neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp1 TL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Einmachglas
Πρωτεΐνη
3 g
Θερμίδες
3468 kJ /
819 kcal
Λιπαρά
1 g
Φυτικές ίνες
8.3 g
Υδατάνθρακες
194 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Eifach. Sälber. Gmacht.
203 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία

Lebensmittel retten mit Thermomix®
20 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMango-Passionsfrucht-Konfitüre
20 Min
Caramelsirup
35 Min
Sommerfrüchte-Crumble mit Vanillesauce
1 Std. 10 Min
Aprikosen Konfitüre
45 Min
Mango-Kiwi Konfitüre
30 Min
Pizzasauce
35 Min
Lemon Curd
1 Std.
Konfitüre mit Gelierzucker
30 Min
Erdbeerkonfitüre
1 Std. 5 Min
Apfelmus
20 Min
Bratapfel-Marzipan-Creme
20 Min
Apfel-Kartoffel-Konfi
25 Min