
Συσκευές & Αξεσουάρ
Birnen-Safran Kompott
Προετοιμασία 55 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
4 Einmachgläser
Υλικά
-
Wasser und etwas mehr für die Auflaufform200 g
-
Birnen geschält, entkernt, geachtelt (siehe Tipp)1700 g
-
Safranfäden nach Geschmack4 - 8
-
Zucker nach Geschmack80 - 120 g
-
Zitronensaft, frisch gepresst nach Geschmack120 - 140 g
-
Zimtstange halbiert1
-
Nelken2
-
Thymian, getrocknet (προαιρετικό πεδίο)½ TL
Διατροφή ανά 1 Einmachglas
Θερμίδες
349 kcal /
1460.3 kJ
Πρωτεΐνη
1.9 g
Λιπαρά
0.5 g
Υδατάνθρακες
92.6 g
Φυτικές ίνες
13.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
0 g
Νάτριο
8.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Einfach Einmachen
10 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνArtischocken alla Romana
50 λεπτ.
Polenta
30 λεπτ.
Kartoffeln mit Blumenkohl und Sauce Hollandaise für Viele
50 λεπτ.
Omas Semmelknödel
50 λεπτ.
Mariniertes Ofengemüse
50 λεπτ.
Peperoni-Hummus
Καμία βαθμολογία
Kartoffelgratin
1ωρ. 10 λεπτ.
Fondue Chinoise Saucen 4 in 1
45 λεπτ.
Zucchini Relish mit Nektarinen
1ωρ. 5 λεπτ.
Kürbiswürfel süss-sauer
1ωρ. 25 λεπτ.
Hirsesalat im Glas
1ωρ.
Gedünstetes-Gemüse
10 λεπτ.