
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bärlauch-Chnöpfli
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 Portionen
Υλικά
-
Gruyère in Stücken (2 cm)100 g
-
Bärlauch in Stücken (4 cm)100 g
-
Eier3
-
Wasser100 g
-
Olivenöl20 g
-
Weissmehl300 g
-
Salz1 TL
-
Muskatnuss, gemahlen¼ TL
-
Pfeffer4 Prisen
-
Wasser3 l
-
Salz1 EL
Chnöpfli braten
-
Bratbutter2 EL
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer4 Prisen
Διατροφή ανά 1 Portionen
Θερμίδες
532 kcal /
2229 kJ
Πρωτεΐνη
21 g
Λιπαρά
25 g
Υδατάνθρακες
53 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Betty Bossi mix - März/April 2023
4 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνArtischocken alla Romana
50 Min
Polenta
30 Min
Kartoffeln mit Blumenkohl und Sauce Hollandaise für Viele
50 Min
Omas Semmelknödel
50 Min
Mariniertes Ofengemüse
50 Min
Peperoni-Hummus
Keine Bewertungen
Kartoffelgratin
1 Std. 10 Min
Fondue Chinoise Saucen 4 in 1
45 Min
Zucchini Relish mit Nektarinen
1 Std. 5 Min
Kürbiswürfel süss-sauer
1 Std. 25 Min
Birnen-Safran Kompott
3 Std. 30 Min
Hirsesalat im Glas
1 Std.