
Συσκευές & Αξεσουάρ
Weizen-Dinkel-Brot
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 12ωρ.
16 Scheiben
Υλικά
-
Brotmehl und etwas mehr zum Bearbeiten450 g
-
Dinkelmehl, weiss300 g
-
frische Hefe (40 g)1 Würfel
-
Buttermilch500 g
-
Wasser und etwas mehr zum Bestreichen30 g
-
Salz nach Geschmack1 ½ - 2 TL
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Θερμίδες
189 kcal /
793 kJ
Πρωτεΐνη
7 g
Λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
37 g
Φυτικές ίνες
2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Brote backen mit Thermomix® Sensor
28 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία

Eifach. Sälber. Gmacht.
203 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRuchbrot aus der Cakeform
3 Std. 40 Min
Pita Brote
Keine Bewertungen
Original Bagel
Keine Bewertungen
Grissini
2 Std.
Toastbrot
3 Std.
Früchte-Nussbrötli
3 Std. 5 Min
Gebratene Teigtaschen mit Schweinefleisch
1 Std. 30 Min
Irisches Buttermilchbrot
45 Min
Dinkel-Haselnussbrot
2 Std. 50 Min
Bürli mit Roggen
12 Std.
Laugenbrezeln
1 Std. 15 Min
Dinkelbrot
1 Std. 30 Min