Albóndigas con espaguetis y salsa de tomate (Cocción lenta)

Albóndigas con espaguetis y salsa de tomate (Cocción lenta)

3.2 185 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

  • de queso parmesano en trozos
    60 g
Albóndigas
  • de miga de pan blanco
    30 - 40 g
  • de leche
    40 g
  • huevo
    1
  • de carne picada mixta (ver sugerencia)
    500 g
  • de sal
    1 ½ cucharaditas
  • de pimienta molida
    2 pellizcos
  • de orégano seco
    2 cucharaditas
  • de pan rallado
    50 g
  • dientes de ajo en mitades
    3
  • de aceite de oliva
    20 g
  • de cebolla en octavos
    200 g
  • de tomate triturado en conserva
    800 g
  • de tomate concentrado
    50 g
  • de azúcar
    5 g
  • de caldo de verduras
    300 g
    300 g de caldo de carne
  • de espaguetis
    400 g

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 667 kcal / 2789 kJ
Πρωτεΐνη 25.6 g
Λιπαρά 33.4 g
Υδατάνθρακες 64.3 g
Φυτικές ίνες 5.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 12.1 g
Νάτριο 1168.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων