Steak de bœuf sous-vide, sauce béarnaise

4.8 58 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • steaks de bœuf, dans le filet (env. 180-200 g chacun, 3 cm d’épaisseur)
    4
  • de sel
    2 c. à café
  • de poivre moulu
    ¾ c. à café
  • de thym frais
    4 brins
  • d'eau environ, à ajuster si besoin
    1400 g
  • de jus de citron fraîchement pressé (½ citron)
    30 g
  • d'échalotes
    50 g
  • de feuilles d'estragon frais
    1 - 2 brins
  • de vin blanc sec
    50 g
  • de vinaigre de vin blanc
    1 c. à soupe
  • de beurre doux coupé en morceaux
    200 g
  • jaunes d'œufs
    4
  • de beurre
    1 c. à soupe

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 698 kcal / 2926 kJ
Πρωτεΐνη 46 g
Λιπαρά 56 g
Υδατάνθρακες 1 g
Φυτικές ίνες 0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 32 g
Νάτριο 93 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων