羊肉煲

3.7 59 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 花椒
    1 茶匙
  • 八角
    2 颗
  • 桂皮
    1 片
  • 香叶
    1 片
  • 陈皮
    2 小片
  • 羊肉 选带皮羊腿肉,切约5厘米块,提前热水汆烫
    800 克
  • 20 克
  • 大葱 切段
    30 克
  • 料酒
    50 克
  • 800 克
  • 老抽
    25 克
  • 生抽
    50 克
  • 冰糖
    30 克
  • 白萝卜 去皮,切约2厘米小块
    400 克
  • 新鲜香菜 装饰用
    3 - 5 支
  • 青蒜 切小段,装饰用
    1 支

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Νάτριο 202 mg
Πρωτεΐνη 44.5 g
Θερμίδες 1585.8 kJ / 379 kcal
Λιπαρά 8.7 g
Φυτικές ίνες 6.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.1 g
Υδατάνθρακες 34.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων