Gianduja cacahuète et caramel, sorbet mangue

Gianduja cacahuète et caramel, sorbet mangue

4.6 37 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 30 λεπτ.
4 portions

Υλικά

Le gianduja choco-cacahuète
  • de cacahuètes, grillées à sec et salées
    150 g
  • d'huile de noisette
    15 g
  • de chocolat pâtissier au caramel détaillé en morceaux
    150 g
L'émulsion choco-caramel
  • de lait
    100 g
  • de crème liquide 35% m.g.
    50 g
  • jaunes d'œufs
    2
  • de caramel au beurre salé fait maison
    100 g
  • de chocolat noir détaillé en morceaux
    200 g
Le sorbet à la mangue
  • de sucre en poudre
    60 g
  • de mangue préalablement congelée en morceaux
    500 g
  • blanc d'œuf
    1

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 1063.3 kcal / 4453.5 kJ
Πρωτεΐνη 20.8 g
Λιπαρά 65.3 g
Υδατάνθρακες 84.8 g
Φυτικές ίνες 11.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 30.3 g
Νάτριο 323.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων