Zupa z fenkułem i komosą ryżową

Zupa z fenkułem i komosą ryżową

3.6 31 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • bulwy kopru włoskiego (fenkułu), pokrojonej na 3,5 cm kawałki (liście zachować do dekoracji)
    320 g
  • sera cheddar pokrojonego na kawałki
    75 g
  • cebuli przekrojonej na pół
    120 g
  • oliwy z oliwek
    20 g
  • wody
    800 g
  • koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
    2 czubate łyżeczki
    2 kostki bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszone
  • soli
    ¼ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ½ łyżeczki
  • sumaku (προαιρετικό πεδίο) (patrz wskazówka)
    ½ - 1 łyżeczka
  • komosy ryżowej (quinoa) trójkolorowej
    80 g

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 232 kcal / 972 kJ
Πρωτεΐνη 10 g
Λιπαρά 12 g
Υδατάνθρακες 16 g
Φυτικές ίνες 5.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων