Zupa z fenkułem i komosą ryżową

Zupa z fenkułem i komosą ryżową

3.6 31 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • 320 g bulwy kopru włoskiego (fenkułu), pokrojonej na 3,5 cm kawałki (liście zachować do dekoracji)
  • 75 g sera cheddar pokrojonego na kawałki
  • 120 g cebuli przekrojonej na pół
  • 20 g oliwy z oliwek
  • 800 g wody
  • 2 czubate łyżeczki koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
    2 kostki bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszone
  • ¼ łyżeczki soli
  • ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
  • ½ - 1 łyżeczka sumaku (προαιρετικό πεδίο) (patrz wskazówka)
  • 80 g komosy ryżowej (quinoa) trójkolorowej

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 232 kcal / 972 kJ
Πρωτεΐνη 10 g
Λιπαρά 12 g
Υδατάνθρακες 16 g
Φυτικές ίνες 5.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων