Συσκευές & Αξεσουάρ
Pan de brioche
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
16 rebanadas
Υλικά
-
20 g de leche
-
2 cucharaditas de levadura seca instantánea, (12 g)20 g de levadura prensada fresca desmenuzada
-
350 g de harina
-
4 huevos
-
60 - 100 g de azúcar
-
1 cucharadita de sal fina
-
170 g de mantequilla
-
1 yema de huevo para barnizar
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 rebanada
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
836 kJ /
200 kcal
Λιπαρά
11 g
Φυτικές ίνες
1 g
Υδατάνθρακες
20 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
El Libro Básico
205 Συνταγές
Μεξικό
Μεξικό
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPan de centeno con masa madre
2ωρ. 50 λεπτ.
Hogaza exprés
50 λεπτ.
Pan artesanal TM6
5ωρ.
Pan de queso
2ωρ. 30 λεπτ.
Rosca de naranja
1ωρ. 30 λεπτ.
Pan blanco
1ωρ. 40 λεπτ.
Pan de caja con ajonjolí
2ωρ.
Pan de aceitunas TM6
4ωρ.
Garibaldis
40 λεπτ.
Brioche de queso de cabra y arándanos TM6
2ωρ.
Cubiletes
1ωρ. 40 λεπτ.
Pan de brioche al vapor
2ωρ. 40 λεπτ.